Vadarstav

Köpa en billig och bra vadarstav online på nätet.

På denna sidan kan du genom länkar, bilder och annonser hitta det mesta du behöver för att jaga älg, rådjur, hare, fågel mm. Du hittar också en hel del tillbehör för din jakthund, reflexer, pejlar mm.

Via länkarna ovan kan man hitta tips på en köpa en billig och bra vadarstav.

Börja med och besök stora företag som Jula, Clas Ohlson, ÖB och Rusta för att se om de säljer vadarstavar vilket inte är omöjligt pga att man kan köpa en hel del olika fiskesaker av dessa företag. Har någon av dessa en vadarstav i sitt sortiment så kan man köpa den billigt. Annars finns det gott om butiker på nätet som säljer fiskeutrustning där vadarstavar ingår. På sidan finns texter, bilder, länkar och annonser för att kunna köpa en passande vadarstav.


Köpa en bra vadarstav

Besök Willys sportfiske för att se deras utbud av fiskeutrustning som tex. vadarstavar. Nedan bilder på två vadarstavar som man kan köpa av Willys sportfiske. Om den vänstra vadarstaven : Den hållbara, 4-delade staven har en låsande spärrknapp och inkluderar ett snabblåssystem för att på enkelt sätt ställer höjden på staven - från 129 till 142 CM. En greppformad, gjutet TPR-handtag levererar bombsäkert grepp i stridens hetta. Ett snabbfäste till spännbandet ger extra säkerhet. Ett standard-neoprenfodral följer med! Om den högra vadarstaven : Ihopfällbar vadarstav i neoprencase som fästs i vadarbältet.

vadarstav vadarstav

En butik på nätet som har ett stort sortiment av fiskeutrustning tex. en vadarstav är Fishline. Nedan till vänster en fällbar guideline vadarstav som man kan köpa av Fishline. Om denna stav : En ihopvikbar vadarstav som automatiskt vecklar ut sig när man drar den ur fodralet. Lätt i vikt, fodral av neopren och ett behagligt handtag i foam som ger ett bra grepp. Staven sitter fast i fodralet med hjälp av ett band som hindrar att du tappar den under vadning och kan även hänga löst medan du vadar.

vadarstav

Besök Wittlock för att se deras utbud av fiskeutrustning som tex. vadarstavar. Nedan bilder på två vadarstavar som man kan köpa av Wittlock. Om den vänstra staven : Simms hopfällbar vadarstav Högsta kvalitet och snygg design uppgraderad till 2015 års säsong. Bra grepp i handtaget. Tillverkad i 7075 aluminium och är mycket slitstark. Hopfälld i fyra sektioner och utdragen kan den justeras i längder mellan 130 cm till 140 cm. En ögla/stropp upptill på handtaget har säkerhetsutlösning med snabbgrepp om nöden kräver. Om den högra staven : Finns där då det behövs annars finns den bara där. Ibland blir det extra halt och då är det bara att dra från höften och den är i "skarpt läge" med ett handgrepp. Påminner lite om Simms stavar i konstruktionen.Materialet i denna är ultra lätt aluminium av toppkvalitet och saltvattens-resistent. Medföljer hölster som är tillverkat i neopren-material samt lanyard. Längden är 140cm i utfällt läge och 44cm i viloläge

vadarstav vadarstav

Vadarstav

Länkar till tillverkare, återförsäljare, jaktbutiker och fiskebutiker för att köpa billiga och bra jakttillbehör och fisketillbehör som tex. en ihopfällbar vadarstav.

Fishline Willys sportfiske Clas Ohlson
Jula Rusta Wittlock

Billig vadarstav

Nedan sidor som sajten Jaktinfo innehåller. På denna sidan kan du via länkar och annonser köpa jakttillbehör och fisketillbehör som en vadarstav.

Startsida Eftersök Fågeljakt
Harjakt Älgjakt Jägarexamen
Jaktbutiker Jakthundar Jaktmark
Jaktprov Jaktradio Jakttider
Vildsvinsjakt Jakttillbehör Jaktvapen
Hundpejl Rådjursjakt Viltrecept
Stycka