Öringdrag

Köpa billiga och bra öringdrag, spinnare och andra drag för att fiska öring med kastspö online på nätet.

På denna sidan kan du genom länkar, bilder och annonser hitta det mesta du behöver för att jaga älg, rådjur, hare, fågel mm. Du hittar också en hel del tillbehör för din jakthund, reflexer, pejlar mm.

Ovan tips på bra öringdrag, spinnare och andra drag för att fiska öring med kastspö online på nätet.

Börja med och besök stora företag som Jula, Clas Ohlson, ÖB och Rusta för att se om de säljer öringdrag, spinnare och andra drag vilket inte är omöjligt pga att man kan köpa en hel del olika fiskesaker av dessa företag. Har någon av dessa öringdrag i sitt sortiment så kan man köpa det billigt. Annars finns det gott om butiker på nätet som säljer fiskeutrustning där öringdrag ingår. På sidan finns texter, bilder, länkar och annonser för att kunna köpa bra öringdrag.


Köpa bra öringdrag

Besök Willys sportfiske för att se deras utbud av öringdrag, spinnare och andra drag för att fiska öring med kastspö. Nedan bilder på två öringdrag som man kan köpa av Willys sportfiske. Om det vänstra öringdraget : Det lilla effektiva skeddraget som lämpar sig för för det lätta fisket. Lillöringen har en kort och knyckig gång som är ytterst effektiv på regnbåge, öring, röding och abborre. Finns i 10 gram. Om den högra öringdraget : Den legendariska Fight-skeden har snärjt många Havsöringar längs hela NordEuropa och är därför en klar favorit i beteslådan bland många av de gamla kusträvarna.

öringdrag öringdrag

Ska du fiska öring med spinnare så ska du besöka en butik på nätet som har ett stort sortiment av fiskeutrustning tex. en öringdrag är Happyangler. Nedan till vänster ett öringdrag som man kan köpa av Happyangler. Om detta öringdrag: Lotto ingår i Lapplandsfararens standardutrustning. Ytfiskande Lotto kan även användas i grunda forsar och det långkastade draget når även bort till den motsatta stranden. Lotto kan användas både vid sjö- och älvfiske och är mycket populär bland laxfiskar. Lottos fiskliknande kropp är stabil vid invevning och skeden tvinnar inte linan så lätt.

öringdrag

Besök Sportfiskeprylar för att se deras utbud av fiskeutrustning som tex. öringdrag. Nedan bilder på två öringdrag som man kan köpa av Sportfiskeprylar. Om det vänstra öringdraget : Här är ett riktigt klassiskt öringdrag, Blue Fox Möresilda 18gr CBLA. Den ganska långsmala kroppen ger ett brett och triggande rörelsemönster, perfekt att ha som hemligt vapen i lådan för de riktigt tröga dagarna. Om det högra öringdraget : En sjunkande, liten special wobbler, utmärkt för fiske efter öring och abborre. Lättkastad, har en fin gång även i strömmande vatten. Du fiskar på samma sätt som med andra sjunkande beten, t ex ut medbotten, men observera att Mini Fat Rap bör ha en speciellt tunn lina, helst 0,16-0,18 mm.

öringdrag öringdrag

Öringdrag

Länkar till tillverkare, återförsäljare, jaktbutiker och fiskebutiker för att köpa billiga och bra öringdrag, spinnare och andra drag för att tex. fiska öring med kastspö.

Happyangler Willys sportfiske Clas Ohlson
Jula Rusta Sportfiskeprylar

Billigt öringdrag

Nedan sidor som sajten Jaktinfo innehåller. På denna sidan kan du via länkar och annonser köpa jaktillbehör och fisketillbehör som öringdrag, spinnare och andra drag.

Startsida Eftersök Fågeljakt
Harjakt Älgjakt Jägarexamen
Jaktbutiker Jakthundar Jaktmark
Jaktprov Jaktradio Jakttider
Vildsvinsjakt Jakttillbehör Jaktvapen
Hundpejl Rådjursjakt Viltrecept
Stycka