Laxdrag

Köpa billiga och bra laxdrag, öringdrag, skeddrag och andra drag för att fiska lax online på nätet.

På denna sidan kan du genom länkar, bilder och annonser hitta det mesta du behöver för att jaga älg, rådjur, hare, fågel mm. Du hittar också en hel del tillbehör för din jakthund, reflexer, pejlar mm.

Ovan tips på bra öringdrag, spinnare, laxdrag, skeddrag och andra drag för att fiska lax online på nätet.

Börja med och besök stora företag som Jula, Clas Ohlson, ÖB och Rusta för att se om de säljer öringdrag, spinnare, laxdrag och andra drag vilket inte är omöjligt pga att man kan köpa en hel del olika fiskesaker av dessa företag. Har någon av dessa öringdrag i sitt sortiment så kan man köpa det billigt. Annars finns det gott om butiker på nätet som säljer fiskeutrustning där laxdrag ingår. På sidan finns texter, bilder, länkar och annonser för att kunna köpa bra laxdrag.


Köpa bra laxdrag

Besök Willys sportfiske för att se deras utbud av öringdrag, spinnare, laxdrag och andra drag för att fiska lax med kastspö. Nedan bilder på två laxdrag som man kan köpa av Willys sportfiske. Om det vänstra laxdraget : Tuna Lax HOT är en tung och mycket lättkastad spinnare. En koncentrerad kropp tillsammans med en förhållandevis liten sked gör att spinnaren kan kastas med obetydligt motstånd. Spinnaren är försedd med röd attraktiv dunkrok. Om den högra laxdraget : Härliga mjukisfiskar, naturtroget illustrerade. En perfekt present! Längd: 65cm.

laxdrag laxdrag

Ska du fiska lax med spinnare så ska du besöka en butik på nätet som har ett stort sortiment av fiskeutrustning tex. laxdrag, butiken heter Mieko fishing. Nedan till vänster ett laxdrag som man kan köpa av Mieko fishing. Om detta laxdrag: Laxdrag Sölvkroken Storlaksen 45 gr, Silver. Mycket populärt skeddrag för lax och öring. Med sitt fjällmönster ger draget extra vibrationer i vattnet för att attrahera fisken.

laxdrag

Besök Sportfiskeprylar för att se deras utbud av fiskeutrustning som tex. laxdrag. Nedan bilder på två laxdrag som man kan köpa av Sportfiskeprylar. Om det vänstra laxdraget : HAMMER™. Ett mycket effektivt skeddrag med karaktäristisk 'hammarslag-yta' som sänder ut förföriskt lockande ljud- och ljusreflexer. Ett klassiskt allroundbete som har visat sig vara särskilt effektiv på kusten och vid laxfiske. Om det högra laxdraget : Toby Magnum 60g. Ett recept på framgång lyder så här: ta ett välbeprövat superbete och gör det i en ny, efterfrågad storlek. Toby Magnum är ett klassiskt Toby i stort format, redo för stadiga fiskfajter. Med sina 60 gram når den iväg långt och klarar djupsimning. Där storgäddor, megalaxar och andra drömfiskar väntar. Det fångades en lax på 20 kg i april 2015 på Toby Magnum 60g. Så den funkar!

laxdrag laxdrag

Laxdrag

Länkar till tillverkare, återförsäljare, jaktbutiker och fiskebutiker för att köpa billiga och bra öringdrag, spinnare, laxdrag, skeddrag och andra drag för att tex. fiska öring och lax med kastspö.

Mieko fishing Willys sportfiske Clas Ohlson
Jula Rusta Sportfiskeprylar

Billigt laxdrag

Nedan sidor som sajten Jaktinfo innehåller. På denna sidan kan du via länkar och annonser köpa jaktillbehör och fisketillbehör som öringdrag, spinnare, skeddrag, laxdrag och andra drag.

Startsida Eftersök Fågeljakt
Harjakt Älgjakt Jägarexamen
Jaktbutiker Jakthundar Jaktmark
Jaktprov Jaktradio Jakttider
Vildsvinsjakt Jakttillbehör Jaktvapen
Hundpejl Rådjursjakt Viltrecept
Stycka