Kastflöte

Köpa billigt och bra kastflöte och glidflöte online på nätet online på nätet.

På denna sidan kan du genom länkar, bilder och annonser hitta det mesta du behöver för att jaga älg, rådjur, hare, fågel mm. Du hittar också en hel del tillbehör för din jakthund, reflexer, pejlar mm.

Ovan tips på bra kastflöte, glidflöte och andra fisketillbehör online på nätet.

Börja med och besök stora företag som Jula, Clas Ohlson, ÖB och Rusta för att se om de säljer kastflöte och glidflöte vilket inte är omöjligt pga att man kan köpa en hel del olika fiskesaker av dessa företag. Har någon av dessa kastflöte och glidflöte i sitt sortiment så kan man köpa det billigt. Annars finns det gott om butiker på nätet som säljer fiskeutrustning där kastflöte och glidflöte ingår. På sidan finns texter, bilder, länkar och annonser för att kunna köpa bra kastflöten och glidflöten.


Köpa bra kastflöte

Besök Willys sportfiske för att se deras utbud av öringdrag, spinnare, kastflöte, glidflöte och andra fisketillbehör. Nedan bilder på två kastflöten som man kan köpa av Willys sportfiske. Om det vänstra kastflötet : Flytande kastdobb i äkta Buldokvalitet. Försedd med trevägslekande för enklaste fastsättning av tafsen och huvudlinan. Stort användningsområde för beten som man vill kasta ut långt. Flytande- Vikt: 40 gram. Om den högra kastflötet : Perfekt balanserad kastdobb. Syns på mycket långa avstånd tack vare sin tjocka antenn och speciella fluofär.

kastflöte kastflöte

Besök Biltema för att kunna köpa ett billigt kastflöte och annan fiskeutrustning. Nedan till vänster ett kastflöte som man kan köpa av Biltema. Används vid mete med kastspö. Väl synligt, för fast eller glidande användning. Med gummipackningar i sidohålen. Justera vikten genom att fylla vatten i flötet. Material: Orange PVC. Mått: 65 x 35 mm. Vikt: 6,5 g

kastflote

Besök Sportfiskeprylar för att se deras utbud av fiskeutrustning som tex. kastflöte och glidflöte. Nedan bilder på två kastflöten som man kan köpa av Sportfiskeprylar. Om det vänstra kastflötet : Big Waller flöte från Spro. Om det högra kastflötet : Drennan Zeppler är ett flöte som har en rundare form jämfört med tex Drennan Piker. Drennan Zeppler är ett bra allroundflöte till gädd- och gösmetet. Fungerar bra i bådestilla och strömmande vatten. Finns i två storlekar: 24 gram och 35 gram. Dreann Zeppler är designad för fiska i lite tuffare vatten och tål mer fart än ex. Drennan Piker. Ett riktigt kvalitetsflöte som vi rekommenderar starkt .

kastflöte kastflöte

Kastflöte

Länkar till tillverkare, återförsäljare, jaktbutiker och fiskebutiker för att köpa billiga och bra kastflöte, glidflöteöringdrag, spinnare och andra drag för att tex. fiska öring och annan fisk med kastspö och metspö.

Biltema Willys sportfiske Clas Ohlson
Jula Rusta Sportfiskeprylar

Billigt kastflöte

Nedan sidor som sajten Jaktinfo innehåller. På denna sidan kan du via länkar och annonser köpa jaktillbehör och fisketillbehör som kastflöte och glidflöte.

Startsida Eftersök Fågeljakt
Harjakt Älgjakt Jägarexamen
Jaktbutiker Jakthundar Jaktmark
Jaktprov Jaktradio Jakttider
Vildsvinsjakt Jakttillbehör Jaktvapen
Hundpejl Rådjursjakt Viltrecept
Stycka