Jakttider

Jakttider, jaktkalender och jakttabell för olika djurslag, tex. dovhjort och rådjur, ladda hem jakttabell 2016.

På denna sidan kan du genom länkar, bilder och annonser hitta det mesta du behöver för att jaga älg, rådjur, hare, fågel mm. Du hittar också en hel del tillbehör för din jakthund, reflexer, pejlar mm.

Via länkarna ovan kan man köpa jakttillbehör för att jaga tex. rådjur och fågel på nätet.

Jaktider för bla. räv, fågel och rådjur finns att hitta på svenska jägarförbundets hemsida. Inte så mycket att skriva om jakttider mer än att de varierar mellan olika djur tex. rådjur och fågel och att jaktmetoder kan användas under pågående säsong beroende på variationer i vårt klimat, stora snömängder mm. Nedan har jag angett de jakttider som gäller detta jaktår för de djur som jag jagar. Jakttabell eller jaktkalender 2016 och tex. jaktider rådjur och jakttider dovhjort hittar man på svenska jägarförbundets hemsida. En jaktsäsong varierar beroende på vart man bor i landet.

Jakttider för älg, rådjur, vildsvin mm

En fullständig jakttabell eller jaktkalender med jakttider för olika djurslag, tex. räv, dovhjort, rådjur och fågel kan man hitta på svenska jägarförbundets hemsida. Jakttabellen man hittar på deras hemsida uppdateras årligen till tex. jakttabell 2016 eller jaktkalender 2016.

Dessa jakttider gäller kronobergs län. Övriga jakttider och jaktabell kan du hitta på jägarförbundets hemsida, länk hittar du längre ner på sidan, tex. jakttabell och jaktider för vildsvin, dovhjort, fågel och räv. Här kan man årligen skriva ut en jakttabell för de olika djurslagen. Det som mest intresserar mig är jakttid för rådjur och jakttid för hare. Många är idag intresserade av att jag vilsvin, jaktsäsong vildsvin hittar man hos Svenska jägareförbundet. Min jakttid är från den 16 augusti till den 29 februari, medan min hunds jakttid är från den 1 september till den 29 februari. Dessa olika jakttider gör att jag kan hålla min hund under en ganska lång tid. Jakttider och jakttabell för andra djurslag som tex. vildsvin, grävling, räv, fågel och dovhjort hittar man hos Svenska jägareförbundet. Ladda hem jakttabell 2016 från deras hemsida.

Några jakttider för olika djurslag : Jaktider fågel som gräsand : 21 aug till 31 dec, jaktid för hare, fälthare : 1 sep till 15 feb, Skogshare : 1 sep till 29 feb, jaktider rådjur : Hornbärande 16 aug till 30 sep, Rådjur : Kid 1 sep till 30 sep, Rådjur : Alla rådjur 1 okt till 31 jan, jakttider älg : 12 okt till 31 jan, för exakta jakttider gå till Länsstyrelsen kronoberg. Med dessa jakttider så startar min jaktsäsong den 16 augusti och slutar den 29 februari.

Jaktmark

Jakttider, jakttabellen dvs ett jaktår omfattat tiden från den 1 juni tom den 30 september. För att få jaga måste man lösa jaktkort, som varar gäller under denna tid och måste förnyas varje år. Via svenska jägarförbundet kan man skaffa sig en jakttabell eller jaktkalender för olika djurslag tex. rådjur, fågel och räv. Tänk på att jakttider och jaktmetoder för de olika djurslagen kan ändras under pågående jaktsäsong tex. då vissa delar fått ovanligt mycket snö som gör att hundar inte får driva klövvilt som rådjur, dovhjort mm. Kontrollera på respektive länsstyrelse vad som gäller under pågående jaktsäsong, tex. jaktider rådjur, jaktider räv och jaktider fågel.

Jaktmark för älg

Innan man behöver ta reda på vilka jakttider som gäller för olika djurslag, tex. jaktider dovhjort, jakttider räv och jakttider vildsvin så behöver man ha jaktmark att jaga på. Är det någon som känner till andra sidor på nätet där jaktmark eller jaktmarker utarrenderas eller att man kan hitta ledig jaktmark, sänd ett mail om detta och jag lägger till sidan bland mina andra länkar. Jakttabellen för olika län kan man hitta på jägarförbundets hemsida tex. jaktkalender 2016 eller jakttabell 2016 för kronobergs län.

Att tänka på i god tid innan det är dags för jakttider. Att jaga innebär att man behöver utrustning, tex. kläder och ryggsäck. En butik på nätet som säljer en hel del av dessa varor är Outnet. Outnet är en ledande nätbutik med fokus på produkter inom outdoor och utomhusaktiviteter. Outnet har ett väldigt brett produktutbud av kvalitetsprodukter från kända varumärken som t ex Fjällräven, Haglöfs, Lundhags, Bergans, Norröna, Hilleberg, North Face, Helly Hansen, Suunto, Garmin.

Sidor om jaktmark och jakttider

Passa på och besök annonsörerna när det snart är dags för jakttider på tex. rådjur, fågel och räv på sidan för med lite tur så kan billiga jakttillbehör hittas och köpas, pga att de som annonserar ofta har erbjudanden och kampanjer på en del av de varor de säljer. Besök därför alla du ser som annonserar för att jämföra utbud och priser innan du köper dina jakttillbehör. Kan vara bra att göra detta i god tid innan jakttider infaller. Ibland finns det även en jakttabell att ladda hem och skriva ut.

jaktförmedling jägarförbundet jaktjournalen
jaktmarker och fiskevatten sveaskog

Jakttider och jakttabell för olika djurslag

Nedan sidor som sajten Jaktinfo innehåller. På denna sida kan du hitta information om olika jakttider för olika djurslag som tex. jaktider rådjur, jakttider vildsvin, jaktider fågel och jakttider dovhjort. Via jägarförbundets hemsida så kan man ladda hem jakttabellen för specifika län, tex. jakttabell 2016 kronobergs län eller jaktkalender 2016.

Startsida Eftersök Fågeljakt
Harjakt Älgjakt Jägarexamen
Jaktbutiker Jakthundar Jaktmark
Jaktprov Jaktradio Jakttider
Vildsvinsjakt Jakttillbehör Jaktvapen
Hundpejl Rådjursjakt Viltrecept
Stycka