Gösdrag

Köpa billiga och bra gösdrag och andra drag för att fiska gös och annan fisk online på nätet.

På denna sidan kan du genom länkar, bilder och annonser hitta det mesta du behöver för att jaga älg, rådjur, hare, fågel mm. Du hittar också en hel del tillbehör för din jakthund, reflexer, pejlar mm.

Ovan tips på bra öringdrag, spinnare, laxdrag, skeddrag, gösdrag och andra drag för att fiska lax online på nätet.

Börja med och besök stora företag som Jula, Clas Ohlson, ÖB och Rusta för att se om de säljer öringdrag, spinnare, laxdrag, gösdrag och andra drag vilket inte är omöjligt pga att man kan köpa en hel del olika fiskesaker av dessa företag. Har någon av dessa gösdrag i sitt sortiment så kan man köpa det billigt. Annars finns det gott om butiker på nätet som säljer fiskeutrustning där gösdrag ingår. På sidan finns texter, bilder, länkar och annonser för att kunna köpa bra gösdrag.


Köpa bra gösdrag

Besök Willys sportfiske för att se deras utbud av öringdrag, spinnare, laxdrag, gösdrag och andra drag för att fiska gös och annan fisk med kastspö. Nedan bilder på två bra gös drag som man kan köpa av Willys sportfiske. Till vänster en bra göswobbler : Tillbaka från odödligheten. Klassiska Hi-Lo, med sin ställbara sked lockar Gädda, Gös och Abborre på önskat djup. En förstärkt konstruktion och flera nya fångstgivande färger kommer få dig att glömma nostalgin och koncentrera dig på hårda hugg. För en Hi-Lo är alltid en Hi-Lo. Till höger en bra göswobbler : Bomber Heavy Duty Saltwater Grade är en tåligare variant av vanliga Bomber 16A. Tillverkad i supertålig polykarbonatplast med starka, rostfria ringar och rejäla "Perma Steel"-krokar som inte rostar. När du verkligen vill fånga Gädda eller Gös ska du använda Bomber 16A. Denna wobbler är en klassiker som många har försökt efterlikna med det finns bara ett original. Många tävlingar har vunnits på B16A så använd den du med och bli en vinnare.

gösdrag gösdrag

Ett bra gös drag är rapala magnum som du bla. kan köpa hos butiken Athleteshop. Besök deras butik för att se deras utbud av bra gös drag, tex. bra göswobbler. Nedan till vänster ett gösdrag som man kan köpa av Athleteshop. Om detta gösdrag: Flytande, grundare kör version av den legendariska Magnum . Works för stora sötvatten rovdjur och saltvatten arter lika. Super Tough Abachi träbyggande, flytande modell, robust rosttrögt.

gösdrag

Besök Sportfiskeprylar för att se deras utbud av fiskeutrustning som tex. gösdrag och olika jiggar bra för att fiska gös. Nedan bilder på en jigg och ett gösdrag som man kan köpa av Sportfiskeprylar. Om den vänstra gösjiggen : Perfekt jigg till abborre och gös. Nya ShadTeez är en Shadjigg med otroligt hög finish trots sin lilla storlek (9 cm). Mycket fina handmålade färger som är "coatade" med två lager skyddande gummi för att färgen ska sitta bättre än på någon annan målad jigg. Shaden har även väldigt realistiska ögon. Om det högra gösdraget : Platypus är en wobbler som passar till både spinnfiske och trolling efter stora gäddor och gösar. Den har en mycket sävlig och lugn gång i vattnet som attraherar både gädda och gös. Har trots sin korta tid på marknaden skördat mängder med stor fisk och denna low floating variant gör det nu möjligt att fiska ännu grundare.

gösdrag gösdrag

Gösdrag

Länkar till tillverkare, återförsäljare, jaktbutiker och fiskebutiker för att köpa billiga och bra öringdrag, gösdrag, spinnare, laxdrag, skeddrag och andra drag för att tex. fiska öring, gös, lax och annan fisk med kastspö.

Athleteshop Willys sportfiske Clas Ohlson
Jula Rusta Sportfiskeprylar

Billigt gösdrag

Nedan sidor som sajten Jaktinfo innehåller. På denna sidan kan du via länkar och annonser köpa jaktillbehör och fisketillbehör som öringdrag, spinnare, skeddrag, laxdrag, gösdrag och andra drag.

Startsida Eftersök Fågeljakt
Harjakt Älgjakt Jägarexamen
Jaktbutiker Jakthundar Jaktmark
Jaktprov Jaktradio Jakttider
Vildsvinsjakt Jakttillbehör Jaktvapen
Hundpejl Rådjursjakt Viltrecept
Stycka