Fisketång

Köpa en billig och bra fisketång, kroklossare och andra fiskeprylar online på nätet.

På denna sidan kan du genom länkar, bilder och annonser hitta det mesta du behöver för att jaga älg, rådjur, hare, fågel mm. Du hittar också en hel del tillbehör för din jakthund, reflexer, pejlar mm.

Via länkarna ovan kan man hitta tips på fisketång, kroklossare och andra fiskeprylar.

Börja med och besök stora företag som Jula, Clas Ohlson, ÖB och Rusta för att se om de säljer fisketänger vilket inte är omöjligt pga att man kan köpa en hel del olika fiskesaker av dessa företag. Har någon av dessa en fisketång i sitt sortiment så kan man köpa den billigt. Annars finns det gott om butiker på nätet som säljer fiskeutrustning där fisketänger ingår. På sidan finns texter, bilder, länkar och annonser för att kunna köpa en passande fisketång och kroklossare.


Köpa en bra fisketång

Besök Willys sportfiske för att se deras utbud av fiskeutrustning som tex. fisketänger. Nedan bilder på två fisketänger som man kan köpa av Willys sportfiske. Om den vänstra fisketången : En lite vassare fisketång ur Rapalas "Custom Design Series". Tången är 6" (18cm) och har ett bekvämt grepp i softgrip-gummi, perfekt format efter handen. Den rostfria tången har en finess som inte är så vanligt förekommande då den har två magneter i handtaget som håller käften lite öppen vilket förenklar handhavandet när man bara har en hand ledig. Tången har tandad plattnos med avbitare längre in. Om den högra fisketången : Stark och mångsidig fisketång med fjäderringsnos, wirelåskäftar, lina och wireklippare med tungstenseggar. Fodral och elastisk "telefonsladdsrem" ingår.

fisketång fisketång

En butik på nätet som har ett stort sortiment av fiskeutrustning tex. en fisketång och kroklossare är Sportfiskeprylar. Nedan till vänster en kroklossare som man kan köpa av Sportfiskeprylar. Om denna kroklossare : Klassisk kroklossare i mycket populär design. Hookout i rostfritt stål och utformningen gör att du enkelt lossar krokar som satt sig djupt i svalget. Mycket bra både för spinnfiske och mete efter rovfisk. Medföljande fodral och gummiband så att du har koll på vart den tar vägen:)

fisketång

Besök Biltema för att se deras utbud av fiskeutrustning som tex. fisketång och kroklossare. Nedan bilder på en fisketång och en kroklossare som man kan köpa av Biltema. Om den vänstra fisketången : Ergonomisk och lätt tång med många funktioner tillverkad av aluminium. Tången har fjädrande handtag och tandade käkar för säkert grepp om krokar. Dessutom har den split-ring funktion samt avbitare för fiskelina och tafs. Levereras med spiralsnodd och karbinhake. Om den högra kroklossaren : Kroklossartång av pulverlackerat stål. Underlättar avkrokning från t ex gädda. Hål för handledsrem.

fisketång fisketång

Fisketång

Länkar till tillverkare, återförsäljare, jaktbutiker och fiskebutiker för att köpa billiga och bra jakttillbehör och fisketillbehör som tex. en fisketång och kroklossare.

Sportfiskeprylar Willys sportfiske Clas Ohlson
Jula Rusta Biltema

Billig fisketång

Nedan sidor som sajten Jaktinfo innehåller. På denna sidan kan du via länkar och annonser köpa jakttillbehör och fisketillbehör som en fisketång.

Startsida Eftersök Fågeljakt
Harjakt Älgjakt Jägarexamen
Jaktbutiker Jakthundar Jaktmark
Jaktprov Jaktradio Jakttider
Vildsvinsjakt Jakttillbehör Jaktvapen
Hundpejl Rådjursjakt Viltrecept
Stycka