Beteshink

Köpa billig och bra beteshink och andra fisketillbehör online på nätet.

På denna sidan kan du genom länkar, bilder och annonser hitta det mesta du behöver för att jaga älg, rådjur, hare, fågel mm. Du hittar också en hel del tillbehör för din jakthund, reflexer, pejlar mm.

Ovan tips på bra beteshink, fisketillbehör och fiskedrag för olika fisken med kastspö och metspö online på nätet.

Börja med och besök stora företag som Jula, Clas Ohlson, ÖB och Rusta för att se om de säljer beteshinkar och annan fiskeutrustning vilket inte är omöjligt pga att man kan köpa en hel del olika fiskesaker av dessa företag. Har någon av dessa öringdrag i sitt sortiment så kan man köpa det billigt. Annars finns det gott om butiker på nätet som säljer fiskeutrustning där en beteshink ingår. På sidan finns texter, bilder, länkar och annonser för att kunna köpa bra och billig beteshink.


Köpa bra beteshink

Besök Willys sportfiske för att se deras utbud av beteshinkar och andra fisketillbehör. Nedan bilder på två beteshinkar som man kan köpa av Willys sportfiske. Om den vänstra beteshinken : Beteshink i miljövänlig, återvunnen plast. Tål kyla utan att spricka. Levereras med batteridriven syrepump. Om den högra beteshinken : Batteridriven syrepump för beteshink. Drivs med två stycken D-Cell (LR20).

beteshink beteshink

En butik där man kan köpa en bra och billig beteshink är Dogger. Nedan till vänster en beteshink som man kan köpa av Dogger. Om denna beteshink: Praktisk hink för hantering av beten vid båtfiske. Hinken kan hängas över relingen eller räcket. I överkant finns ett femtiotal hål för upphängning av beten. I botten finns dräneringshål. Hinken gör det lätt att hålla ordning på betena samt lufttorkar dem efter avslutat fiske. Levereras med stabil bärrem. Oavsett om du fiskar mycket eller lite är det här verkligen en måste-ha-grej, som vi verkligen rekommenderar. Bredd: 38 cm, höjd: 26 cm och djup: 31 cm (+ 5 cm om man räknar med fästena på baksidan).

beteshink

Besök Sportfiskeprylar för att se deras utbud av beteshinkar och andra fisketillbehör. Nedan bilder på två beteshinkar som man kan köpa av Sportfiskeprylar. Om den vänstra beteshinken : Beteshinken levereras med syrepump som är monterad infällt i locket. Syrepumpen kan monteras loss. Pumpen drivs av två st batterier storlek D/L20. (ingår ej). Om den högra beteshinken : Robust beteshink för optimal förvaring av betesfisk. Löstagbar innerhink av kraftigt plastnät och med lock. Denna konstruktion möjliggör enkla vattenbyten och gör det lätt att få tag i betesfisken. Innerhinken kan också förvaras direkt i sjön, så att fisken har tillgång till friskt och syrerikt vatten. 18 liter.

beteshink beteshink

Beteshink

Länkar till tillverkare, återförsäljare, jaktbutiker och fiskebutiker för att köpa billiga och bra beteshinkar för allt fiske.

Dogger Willys sportfiske Clas Ohlson
Jula Rusta Sportfiskeprylar

Billig beteshink

Nedan sidor som sajten Jaktinfo innehåller. På denna sidan kan du via länkar och annonser köpa jaktillbehör och fisketillbehör som beteshinkar tex. en beteshink med syrepump.

Startsida Eftersök Fågeljakt
Harjakt Älgjakt Jägarexamen
Jaktbutiker Jakthundar Jaktmark
Jaktprov Jaktradio Jakttider
Vildsvinsjakt Jakttillbehör Jaktvapen
Hundpejl Rådjursjakt Viltrecept
Stycka